Metropolis by the Marina estateadmin juni 28, 2022
Kløvervej 44, 6000 Kolding

Metropolis by the Marina

Flotte nye og møblerede lejligheder i Kolding

Central beliggenhed

Dejlige lyse møblerede lejligheder for kortere eller længere ophold. Gode P-forhold. Central beliggenhed tæt ved Marina Syd. Brug af fitness rummet er gratis for beboere. 

Gode faciliteter

Det er ikke et hotel, så man skal selv stå for serviceringen. Vi er behjælpelige med en del af det praktiske, men har ingen bemandet reception. Gode P-forhold. I ejendommen er der fælles vaskeri og gratis fitness faciliteter.

Er du interesseret i en fremvisning af dette lejemål?

Hvis du skal bo i Kolding i en kortere periode og ikke har dine møbler med, så kan vi tilbyde dejlige lyse møblerede lejligheder. Lejlighederne er beliggende i stueplan.

Få styr på alle detaljerne

Prisen er afhængig af lejeperiode og hvilke ydelser der aftales. Mulighed for korte lejemål (min. 14 dage). Forhør nærmere. Leje fra Kr. 7.000,00 for en måned. For længere leje periode, kontakt os herom.

Udstyret med sovesofa eller boksmadras. Sofabord, skrivebord, spisebord med stole samt reol. TV: Smarttv til internettet. TV-kanaler kan tilkøbes via Stofanet. Lamper og rullegardiner. Lille the-køkken med 2 kogeplader, køleskab og service.

Slutrengøring: Fra: 500,00 kr.
Vask: 15,00 kr. pr. vask og 15,00 kr. pr. tørretumbling.

Rengøring: Vi tilbyder ugentlig el. 14. dags rengøring af din lejlighed. Priser fra 500,00 kr. pr. gang.

Har du yderligere spørgsmål? Kontakt os