Metropolis by the Marina - Kløvervej 44, 6000 Kolding

Flotte nye og møblerede lejligheder
Dejlige lyse møblerede lejligheder for kortere eller længere ophold. Gode P-forhold. Central beliggenhed tæt ved Marina Syd. Brug af fitness rummet er gratis for beboere. Der er vaskeri i kælderetagen.
Det er ikke et hotel, så man skal selv stå for serviceringen. Vi er behjælpelige med en del af det praktiske, men har ingen bemandet reception.

Beskrivelse af lejemålet:

Hvis du skal bo i Kolding i en kortere periode og ikke har dine møbler med, så kan vi tilbyde dejlige lyse møblerede lejligheder. Lejlighederne er beliggende i stueplan af Metropolis, Kløvervej 44, 6000 Kolding.
1-værelses lejlighed med eget the-køkken og badeværelse. I ejendommen er der fælles vaskeri og gratis fitness faciliteter. Depotrum til hver lejlighed.

Fantastisk god og central beliggenhed:

Plantegning:

Møblerede lejligheder:

Udstyret med sovesofa eller boksmadras. Sofabord, skrivebord, spisebord med stole samt reol. TV: Smarttv til internettet. TV-kanaler kan tilkøbes via Stofanet. Lamper og rullegardiner. Lille the-køkken med 2 kogeplader, køleskab og service.

Hvad koster det:

Prisen er afhængig af lejeperiode og hvilke ydelser der aftales. Mulighed for korte lejemål (min. 14 dage). Forhør nærmere. Leje fra Kr. 7.000,00 for en måned.
For længere leje periode, kontakt os herom.

Ud over lejen betaler lejer:

Slutrengøring: Fra: 500,00 kr.
Vask: 15,00 kr. pr. vask og 15,00 kr. pr. tørretumbling.

Tilvalg:

Rengøring: Vi tilbyder ugentlig el. 14. dags rengøring af din lejlighed. Priser fra 500,00 kr. pr. gang.

Kontakt:

Hvis du er interesseret i en møbleret lejlighed, så skriv til os på mail@estatepartners.dk og vi kontakter dig snarest muligt.

Du kan også ringe på 53 20 22 22 mandag-fredag mellem kl 9-12.